Kruidenpeeling Light(BEAUTYFLASH)

Een mooiere huid voor iedereen!!!

Door het gebruik van effectieve ingrediënten uit de natuur wordt op een natuurlijke wijze een uitstekend resultaat geboekt.

Het uit kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitamines bestaande GREEN PEEL kruidenmengsel wordt bij de behandeling ingemasseerd. Daarbij ontstaat een zachte peeling van de bovenste huidlagen met de microdeeltjes die aan de kruiden eigen zijn. De peeling werkt van binnenuit. Door de massage wordt de groeizone van de huid voor de vorming van nieuwe cellen gestimuleerd. De huid wordt sterk doorbloed en daardoor verbetert de stofwisseling en zuurstofvoorziening van de cellen. De huid ondergaat een natuurlijk vervellingsproces (wat per persoon kan verschillen).

De GREEN PEEL is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode. Deze wordt reeds 50 jaar wereldwijd toegepast, het begrip "langdurige ervaring" rechtvaardigt.

De GREEN PEEL bevat geen chemische substanties en geen synthetische polijstmiddelen.

Deze behandeling is geschikt voor mensen met een vale huid, acne plekjes, grove poriën, vroegtijdige verouderings verschijnselen, rimpels, littekens, pigmentvlekken, etc. Kortom in vele gevallen mogelijk voor elke huid.

U kunt deze behandeling ook ondergaan als oppepper voor de huid om deze te ontdoen van de verhoorning zodat uw verzorgingsproducten weer goed hun werk kunnen doen.

PRIJS v.a. € 89,50Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op