Green Peel Classic

Een nieuwe huid in 5 dagen!!!!

Veel mensen met een duidelijk zichtbaar huidprobleem wensen een vernieuwing van de huid, maar zonder schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie. Het succes van de originele GREEN PEEL CLASSIC methode door Dr. med Christine Schrammek - Drusio heeft gedurende vele jaren bewezen dat het mogelijk is .

Green Peel Classic - voor wie??

GREEN PEEL CLASSIC : een huidpeeling met intensieve effecten - huidproblemen verminderen zichtbaar.

GREEN PEEL CLASSIC : biedt een oplossing voor tal van huidproblemen zowel voor het gelaat als voor het lichaam, zoals verwijde poriën, onzuivere huid, huid in nood aan regeneratie, vale huid, huid met een slechte circulatie, zonbeschadigde huid en verslapte huid. Afhankelijk van de doelstelling van de behandeling kan de methode verschillende malen herhaald worden tot het gewenste resultaat bereikt is.

Dag 1
U heeft net de GREEN PEEL CLASSIC behandeling ondergaan, de huid is nu rood en voelt branderig aan.

Dag 2
Nu is de roodheid van de huid verdwenen. Uw huid wordt verzorgt met producten die op de GREEN PEEL CLASSIC zijn afgestemd. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die het resultaat van de behandeling ondersteunen.

Dag 3
U zult nu de eerste tekenen van huidpeeling merken.

Dag 4
De peeling van uw huid wordt nu duidelijk zichtbaar.

Dag 5
Uw huid is nu volledig gepeeld.

Vijf tot zeven dagen na de behandeling volgt een nabehandeling (DE BEAUTY FINISH). Deze zal plaats vinden in de salon om de losgekomen dode huidlaag volledig te verwijderen.

De GREEN PEEL CLASSIC bestaat altijd uit 2 behandelingen. De intensieve peeling en de nabehandeling.

Deze kunnen meerdere keren herhaald worden !!

U kunt de salon bellen voor informatie over de prijs.Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op