Dermapen

Wat is een dermapenbehandeling?

De Dermapen maakt gebruik van 12 kleine vibrerende naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken.Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddelijk ,op zijn eigen natuurlijke manier,wil gaan herstellen. Hierdoor wordt van de huid gevraagd om nieuw collageen aan te maken.De huid wordt hierdoor van binnenuit opgevuld door het lichaamseigen materiaal(Collageen).Ook wordt de opname van de gezicht verzorgings producten verhoogt,waardoor de effectiviteit van de behandeling nog meer verbeterd wordt.De naaldlengte die wordt gebruikt voor een behandeling kan varieren van 0,2 mm t/m 1,00 mm. Op deze manier ondergaat u een huidverbeterende behandeling.
De lengte van de naald die wordt gebruikt is per persoon en behandeling verschillend.

U kunt het gehele gelaat laten behandelen maar deelbehandelingen van de Oogcontour of Lip en Kaaklijn behoren ook tot de mogelijkheden.

Hoe verloopt een behandeling:

De huid wordt goed gereinigd waarnaar de behandeling met de Dermapen begint.U voelt daar een lichte prikkeling van.
Deze kan afhankelijk van de naaldlengte iets meer voelbaar zijn bij gebruik van de langere lengte.
Maar mocht u meerdere behandelingen met de Dermapen ondergaan kunnen we de Lengte van de naald desgewenst in de eerste instantie iets korter instellen.Tijdens de behandeling wordt er een serum op het gezicht aangebracht die door de werking van de Dermapen in de huid terecht komt waardoor de verbetering in de huidconditie wordt geactiveerd.
Na de behandeling kan de huid er wat roder uit gaan zien.Maar dit verdwijnt na verloop van 1 tot 2 uur en dan zult u nog een warm en prikkelend gevoel overhouden.
Na de Dermapen behandeling krijgt u een verkoelend Hyaluronzuur masker op de huid aangebracht en deze blijft 15 tot 20 min op de huid om deze te verkoelen en verzorgen.

Goed verzorgen en beschermen is dan absoluut noodzakelijk.Dit wordt uitvoerig met u besproken hoe u dit kunt doen en met welke producten.

Wilt meer informatie over deze behandeling dan kunt daar altijd even contact met ons over opnemen. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen hierover.

PRIJZEN VAN DE BEHANDELING :

Gehele gelaat  € 119,50
Gelaat en Hals  € 150,00
Kaaklijn en Bovenlip  € 85,00
Oogcontour € 70,00


Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op