Allissi Brönte Goudbehandeling

EEN GOUDEN TOEKOMST VOOR ELKE HUID!!

Het eeuwenoude edelmetaal goud geniet anno 2011 een ongekende hernieuwde populariteit als ingrediënt in hoogwaardige cosmeticaproducten. Goud werkt voor de huid als een zeer krachtige antioxidant en geeft haar bovendien een onweerstaanbare luxueuze en bovenal jeugdige sprankeling en glans. De exclusieve 24K Diamond Gold Magnetic Balancing Treatment van Alissi Brönte combineert de diverse positieve effecten die het edelmetaal goud op de huid heeft binnen een unieke behandeling met luxueuze hoogwaardige producten met weelderige texturen en zeer verfijnde geuren. Voor een gouden toekomst van elke huid die toe is aan een hernieuwde energie, spankracht, stevigheid en een opvallend stralende en heldere teint.

DE BEHANDELING:

Het gezicht, hals en decolleté wordt goed gereinigd met de GOLDFOAM. Deze foam reinigt op een zachte manier de huid, van alle onzuiverheden. Verzacht de oppervlakte van de huid en bereid deze voor op de behandeling.

Hierna volgt een peeling met de DIAMOND PEEL, een mechanische peeling door dermabrasie met deeltjes van natuurlijke kostbare steentjes die de opperhuid polijsten en de celregeneratie stimuleren. Na een paar seconden is de creme opgenomen, blijven de kristallen achter op de huid en zorgen voor een zachte exfolliatie.

Hierna volgt een gelaatsmassage met de Alissi Brönte magneten die afgesloten wordt met het neerleggen van een magneet achter het hoofd op de stoel en een aan het einde van het lichaam tussen de voeten.

Hierna wordt de GOLD NUTRIV rejuvenation lotion aangebracht.

Daarna volgen de 24K LUXURY GOLD SHEETS: het bladgoud wordt aangebracht in 4 gedeelten, op de kin voorhoofd en de wangen. Samen met de GOLD NUTRIV LOTION worden de goudsheets in de huid opgenomen. Vervolgens een massage met de DIAMOND GOLD PEARL anti-aging creme met goud, Diamanten, Parels en Zijde. De huid is geregenereerd, verfrist en gelift.

Hierna volgt het ANGEL´S GOLD MASK, een oplichtend masker met Goud en extracten die vlekjes verminderen en de huid oplicht. Na het masker wordt de geconcentreerde anti-rimpel crème ADDICT aangebracht rondom de ogen en lippen. Deze crème werkt direct op de rimpels, vult ze van binnenuit. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een ampul: het BEAUTY GOLD SERUM. Een concentraat met Hematite en goud.

Om optimaal van deze behandeling te kunnen genieten is het aan te bevelen om de producten met de goud extracten ook thuis door te gebruiken voor een spetterend resultaat.

PRIJS VOOR DEZE BEHANDELING IS: € 89,50Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op