• sliderpic1.jpg
  • sliderpic2.jpg
  • sliderpic3.jpg
  • sliderpic4.jpg
  • sliderpic5.jpg
  • sliderpic6.jpg
  • sliderpic7.jpg

Contactgegevens

Mannequin Beauty & More
Kaftanstraat 38
1448 EA Purmerend (Weidevenne)

Telefoon: +31(0)299 430443
Stuur een email
KvK: 37111258

Facebook

Schoonheidssalon Mannequin Beauty & More in Purmerend (Weidevenne),geopend sinds juli 2004!!

Bij Schoonheidssalon Mannequin Beauty & More in Purmerend kunt u in een ontspannen sfeer genieten van een breed scala gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Maar u kunt ook terecht voor het harsen van benen of bovenlipEpileren en verven van wenkbrauwen of wimpers is ook een veel voorkomende behandeling.Wilt u een intensieve behandeling voor het gezicht waarmee u oppervlakkige rimpels, pigmentvlekken of grove poriën te lijf gaat, dan kunt u kiezen voor de microdermabrasie behandeling, kruidenpeeling of een glycol peeling. Maar Naaldloze Mesotherapie is zeer zeker een aanrader om de huid optimaal te voorzien van de beste werkstoffen die op deze manier dieper in de huid kan worden aangebracht. Voor al deze mogelijkheden kunnen wij u in de salon goed adviseren.

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u er op deze speciale dag op en top verzorgd uitzien dan kunt u bij ons komen voor een Bruidsarrangement de luxe. En wordt u van top tot teen verzorgd.

Wimperextensions zijn een geweldige mogelijkheid om een mooie oogopslag te verkrijgen.Leuk voor een feestje maar zeer zeker makkelijk in het dagelijks gebruik.

Visagie workshop is ook een leuke behandeling om zelf te ondergaan of om cadeau te geven. Dit is een persoonlijke afspraak om het mooi aanbrengen van een leuke make-up aan te leren. De helft van het gezicht wordt door de professional aangebracht en dan mag u dit voor de andere helft van het gezicht na proberen te doen. Lekker ontspannen en een op een te ondergaan.

Afslanken is bij ons in de salon ook altijd een veel voorkomend gesprek. Om de huid te verstevigen en centimeters kwijt te raken kunt u bij ons een behandeling ondergaan die de intentie heeft van een work-out van 3 uur. Maar dan op een meer ontspannen wijze door heerlijk met een boekje en een kopje thee een half uur te liggen en de apparatuur zijn werk te laten doen.En daarmee de plaatselijke probleemzones aan te pakken.

Bent u op zoek naar een pedicure behandeling of manicure behandeling? Ook daar kunt u bij Schoonheidssalon Mannequin Beauty & More een afspraak voor maken.

In de salon wordt altijd alle tijd voor u gemaakt. Er is voor iedereen een behandelingsplan op te stellen indien u daar behoefte aan heeft omdat u voor een specifieke verbetering van de huid komt. Maar komt u voor een ontspannen behandeling omdat u daar weleens aan toe bent, dan hebben we daar ook een groot assortiment gezichtsbehandelingen of lichaamsbehandelingen voor om uit te kiezen.

Bent u op zoek naar een salon in Purmerend waar Permanente make-up wordt aangebracht dan kunt u hier in de salon gerust zijn van een zeer professionele dame die daar speciaal op afspraak voor u aanwezig zal zijn. Zij heeft al meer dan 10 jaar ervaring en is daar dagelijks mee bezig. Maak een afspraak voor een intake gesprek om de mogelijkheden te bespreken die voor u van belang zijn.

Bij Schoonheidssalon Mannequin Beauty & More wordt altijd gekeken naar verbeteringen in de verschillende behandelingen.
Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze op de beste wijze worden uitgevoerd en zullen er altijd een uitdaging in zien om de behandelingen te vernieuwen.

MAAK EEN AFSPRAAK


Graag verwelkomen wij u in onze mooie schoonheidssalon in Purmerend (Weidevenne)
Heeft u vragen,of wilt u een afspraak maken?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.