HOT STONE MASSAGE

Een hotstone massage is zoals het woord het al zegt, een massage met ”hete” stenen. Hete stenen zijn eigenlijk warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage wordt gegeven ligt rond de 45 gr. Ze worden opgewarmd middels een heather en liggen hierin in het water (au bain marie). De stenen die worden gebruikt zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen, rijk aan ijzer en magnesium, die door de invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen gepolijst zijn. Zij hebben de eigenschap om lang hun warmte vast te houden.

Het lichaam wordt allereerst ingesmeerd met een neutrale of aromatische olie om de stenen goed te laten glijden. Hierna worden op en naast u de stenen neergelegd. De stenen worden NIET direct op het lichaam geplaatst, er ligt altijd een dunne handdoek tussen.

De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige strijkingen en de combinatie van warmte en beweging zorgt ervoor dat er dieper in het spierweefsel gewerkt kan worden.

Hot stone massage is met name geschikt voor/bij o.a. spanningen, stress, gewrichtsproblemen zoals reuma/artrose. Maar natuurlijk ook voor mensen die gewoon willen genieten van deze enorme weldaad!

Gehele behandeling van 1 uur € 65,- Deelbehandeling van 30min € 37,50Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op