Reviderm microdermabrasie

WAAROM MICRODERMABRASIE?

Met het verstrijken van de jaren treden ook in de huid verouderingsverschijnselen op, zoals:

 • Dofheid en /of matheid met rimpeltjes
 • Verlies van elasticiteit met rimpels
 • Grauwheid en verlies van vitaliteit

Deze verschijnselen kunnen al beginnen op jeugdige leeftijd en zijn vaak het gevolg van een ongezonde levenswijze (stress, roken, alcohol, slechte voeding, teveel zonlicht enz) en milieu invloeden.

Door toepassing van microdermabrasie kunnen deze verschijnselen in korte tijd effectief worden behandeld. Ook bij acné plekjes, groffe poriën en pigmentvlekken kunnen goede resultaten worden behaald met de salonbehandelingen en de nazorg met de producten voor thuis gebruik.

WAT IS MICRODERMABRASIE?

Microdermabrasie is een zeer effectieve behandelmethode voor huiden met specifieke problemen of probleem zone’s. In feite is microdermabrasie een mechanische superpeeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering: De huid ziet er frisser, stralender, en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

 • De huid wordt gereinigd met een cleanser
 • Naverzorging met lotion
 • Pastapeeling: aangebracht met twee waaier penselen ( geeft een zeer ontspannen gevoel )

Verweekt de verhoornde laag zodat deze meer toegankelijk wordt voor de vervolgbehandeling -

 • De Microdermabrasie behandeling
 • Collageen vliesmasker (15 min)
 • Afsluitend met een ooggel en de verzorgingscrème en de factor 20 beschermde crème (de twee crème's krijgt u ook mee als u de microdermabrasie kuur ondergaat)

Met behulp van een handstuk en microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid "afgeslepen". Het is noodzakelijk dat u na de behandeling de kuur thuis zelf vervolgd met behulp van de speciale cosmetische producten. Wij kunnen u hier omtrent deskundig adviseren.

Het is niet toegestaan om na de microdermabrasie behandeling direct in de zon of onder de zonnebank te gaan. Gebruik van een hoge beschermingsfactor 20 over uw dagelijkse gezichtsverzorgingscrème is aan te raden. Om de huid goed te beschermen tegen alle mogelijke zonnestralen overdag die de huid kunnen irriteren. U kunt de microdermabrasie behandelingen in kuurverband ondergaan, waarbij u tussen de 7 en 14 dagen voor een behandeling in de salon komt (afhankelijk van uw huid probleem).

Waarom tussen de 7 en 14 dagen?

Om de huid optimaal te laten reageren op de behandelingen is het het beste om daar niet meer dan 14 dagen pauze tussen te houden, zodat de huid weer snel wordt geactiveerd om de huidcellen te vernieuwen en te verstevigen. U kunt de microdermabrasie ook als opfrisbeurt tussen uw 6 wekelijkse gezichtsbehandelingen ondergaan.

Een kuur van 5 behandelingen plus de verzorgingsproducten:

 • Verzorgings crème SPF50 van €22,50
 • En een dagcrème van           €59,50      

Losse microdermabrasie behandeling €89,50. 

U krijgt 10% korting op een kuur van 5 behandelingen(inclusief de bovenstaande verzorgingsproducten)

U kunt ons altijd bellen voor meer informatie over deze behandeling, wij staan u dan graag even te woord.Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op