Naaldloze mesotherapie gezichtbehandeling

Deze anti-aging behandeling is voor alle huidtypen geschikt. We brengen actieve werkstoffen in de diepere huidlagen d.m.v  een ultrasound apparaat. Hiermee geven we een micromassage en ontwikkelt er een warmte waardoor de werkstoffen door de opperhuid de diepere huidlagen kunnen bereiken.

Er zijn verschillende soorten serums die we kunnen insluizen n.a.v uw huidconditie en de klachten die wij op deze manier kunnen verminderen waardoor de huid zich hersteld en verbeterd. Deze kuur bestaat uit 8 behandelingen, die afhankelijk van uw huidprobleem wekelijks of om de 14 dagen plaatsvinden. Daarna volstaat het met een behandeling per maand als onderhoud.

INSLUISSERUMS:

SIMILDIET ADN 3 - is een biologische oplossing met desoxyribonucleine zuur (DNA), hyaluron en wateroplosbaar collageen. Heeft een sterk vochtherstellend vermogen en bevat optimale regeneratieve en anti-oxidante eigenschappen.Voor een extra boost in iedere anti-aging behandeling.

SIMILDIET MUSCLE BIG - Dit serum bevat elastine en collageen,specifiek voor een huidverstevigend effect. Het stimuleert de fibroblastenen energie fabriekjes in de cel.

SIMILDIET LIPOTROFIN - Dit serum verbetert de microcirculatie,is vochtafdrijvend en herstelt de bindweefselstructuur. Daardoor werkt het goed tegen Couperose.

SIMILDIET CONDROTROFIN - Een serum wat goed werkt tegen donkere kringen en wallen onder de ogen.Het bevat werkstoffen die ontstekingen en huidverouderings processen tegen gaan.

Deze behandelingen kunt u tegelijk met uw gezichtsbehandelingen ondergaan.

Prijs voor deze aparte behandeling is vanaf €27,50 (dit bedrag is afhankelijk van het serum wat wordt gebruikt bij de behandeling).

Om optimaal succes te hebben van deze behandelmethode kunt u dit ten alle tijden toepassen na een gezicht behandeling. Ook perfect toe te passen in combinatie met een MICRODERMABRASIE BEHANDELING OF EEN FRUITZUUR PEELING. De huid is dan ontdaan van de bovenste dode huidcellen waardoor de MESO nog beter zijn werk kan doen.Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op