Gracia Hyalluronzuur Treatment

De Gracia Hyalluronzuur behandeling is een perfecte oplossing voor de huid die iets extra’s nodig heeft in de vorm van volume, vocht en elasticiteit.

U wordt behandeld met producten waar Hyalluronzuur in hoge mate in voorkomt waardoor de huid een extra boost krijgt.

Hyalluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het bindweefsel dat tot dertig keer zijn volume aan water kan vasthouden, waardoor de huid er dik en vol uitziet. Met de leeftijd daalt het gehalte aan Hyalluronzuur in de huid.De huid verliest haar volume, elasticiteit en rimpels verschijnen. Er zijn echter genoeg middelen op de markt om via cosmetica het Hyalluronzuur aan te vullen in de huid.

Dit is nu mogelijk met de GRACIA Hyalluronzuur treatment met eventueel aangevuld de GRAZIA Hyalluronzuur gel forte. Ter versterking van de salonbehandeling om thuis de werkstoffen door te gebruiken onder uw dag en nachtverzorging. Dit is een hoogwaardig cosmetica product wat u kunt gebruiken voor uw totale gezicht, hals, decolleté en oogcontour.

PRIJS VAN DE SALON BEHANDELING € 79,50Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op