Fruitzuur Peeling

Huidverbeterend en verstevigend: MANDELIC PEELING - mag elke twee weken worden herhaald (zolang als nodig en gewenst is).

Acne en Rosacea huid remt roodheid en ontstekingen: AZELAN PEELING - mag elke twee weken worden herhaald (kuur van 6 behandelingen).

Prijs van deze behandelingen € 65,- (zonder MESOTHERAPIE).
€ 92,50 (inclusief MESOTHERAPIE).

Als u dit in kuurverband ondergaat krijgt u 10% korting!!!!

De huid wordt heel goed gereinigd en gedesinfecteerd. Peeling wordt in een dunne laag aangebracht op de huid met een platte kwast. Na plusminus 7 minuten wordt de peeling geneutraliseerd met koude kompressen. Komt u voor het eerst voor een fruitzuurpeeling dan wordt deze na ongeveer 3 tot 4 min verwijderd. Dit om te zien hoe uw huid erop reageert. Het zal een tintelend/prikkelend gevoel op de huid geven.

Na het neutraliseren van de peeling kunt u de huid een booster geven door deze te laten behandelen met een NAALDLOZE MESOTHERAPIE. (Kijk voor de uitleg bij naaldloze mesotherapie) .

Wilt u geen MESOTHERAPIE dan gaan we verder met een HYALURON masker van GRACIA. Dit is een intensief masker wat de huid verstevigd en voorziet van vocht. Deze blijft 20 minuten op de huid.

Na het masker krijgt u een lichte ontspannende gezichtmassage.Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op