Feruline peeling

Ter preventie van acne plekjes,roodheid en pigment vlekjes. Deze peeling kan alleen gegeven worden in combinatie met Mesotherapie. Prijs van de behandeling € 92,50

Als u dit in kuurverband ondergaat krijgt u 10% korting!!!!

Deze peeling laat wat witte kleur achter op de huid.Deze wordt na de MESO ingemasseerd met een MASKER(SIMIL CARE). Acht uur na de behandeling kunt u het masker er met een speciale huidreiniger (aloevera en amandelolie)met water goed verwijderen. Het is verstandig om de huid na elke peeling heel goed te beschermen en verzorgen met de juiste producten. Dit is geen agressive peeling en kan wekelijks worden toegepast. Om te beginnen met een wekelijkse peeling gedurende 4 weken. Hierna twee maal om de twee weken. Tot slot een maandelijkse onderhoudsbehandeling om de behaalde resultaten te behouden.

Later kunt u de behandelingen afwisselen met uw reguliere gezicht behandelingen.

Thuisverzorging met de juiste producten om de huid in dezelfde conditie te behouden is aan te bevelen. Wij zullen u hiermee graag willen helpen en adviseren.Heeft u vragen over deze behandeling, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op